Lasten verzachten door vereende krachten

VLABOTEX (Vlaams Bodemsaneringsfonds voor de Textielverzorging) is een fonds voor bodemonderzoek en, indien nodig, bodemsanering van terreinen in Vlaanderen waar de activiteit “chemisch reinigen van textiel” uitgeoefend wordt of uitgeoefend werd.

Op deze website vindt u meer informatie over onze werking & realisaties, hoe men kan toetreden, wat het fondsenprincipe kan betekenen voor u, een overzicht van saneringstechnieken, nieuwsberichten over VLABOTEX, algemeen bodempreventieplan, enz.

De Vlaamse regering gaf in het voorjaar van 2020 haar akkoord tot heropening waardoor toetreding opnieuw mogelijk werd vanaf 4/07/2020 en dit tot en met 30/04/2024.

Voor het verkrijgen van meer info of voor het maken van een afspraak kan u ons contacteren via telefoonnummer 056/74.52.70 of via mail naar info@vlabotex.be. Wij staan u graag vrijblijvend en op vertrouwelijke basis te woord.

Een kennismaking of overleg via een digitaal platform is eveneens mogelijk. Dit biedt de opportuniteit om meerdere betrokkenen op hetzelfde moment dezelfde informatie over te maken en dit geheel coronaproof en zonder tijdsverlies aan verre verplaatsingen.